foto

Mike Realba

  • nar. 18.8.1977 (43 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gangster Exchange
2008 Saw 5
2007 Saw 4
Říše hraček
2006 House, The
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Sonny by Dawn (TV film)
Stav nouze (TV film)
Země v ohrožení (TV film)
2004 All You Got
Úsvit mrtvých
2003 Test
Vojákova dívka (TV film)
2002 Podvedeni
2001 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
1998 Hand

TV seriály

2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Nic není jak se zdá (S04E16)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Přeměna (S01E13)
2004 Metropia (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Elvis přichází (S02E16)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky