foto

Irmhild Wagner

  • nar. 1942
    Freiburg im Breisgau, Baden, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Echtzeit - ist doch nur ein Spiel...
2005 Der Fischer und seine Frau
2004 Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Vypusťte džina (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
Případy profesora Capellariho: Pouhá sebevražda (TV film)
Wie die Karnickel
2001 Das Sams
1997 Bandits
1990 Absturz (TV film)
1987 Second Victory, The
1983 Hauptsache: Leben... (TV film)
1982 Schlaflose Tage (TV film)
1976 Utrpení mladého Werthera
1971 Wie ich ein Neger wurde
1962 Das lange Weihnachtsmahl (TV film)

TV seriály

2006 Big Ben (TV seriál)
Smrt kritika (S12E06)
2003 Lenssen & spol. (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Quacksalber (S03E06)
1978 SOKO München (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace