foto

Rainer Gutjahr

  • nar. 15.12.1950 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Láska bez máty (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
2009 Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Und ich lieb dich doch! (TV film)
2005 Der Ruf der Berge (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Doktor na Tenerife (TV film)
Ein Paradies für Tiere (TV film)
2004 Doktor u Gardského jezera (TV film)
Lotti auf der Flucht (TV film)
Loď snů - Sri Lanka (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Místo činu: Hamburg - Bez slitování (TV film)
Můj muž, můj život a ty (TV film)
Wilder Kaiser - Herzen in Gefahr (TV film)
2002 Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
Wilder Kaiser - Der Meineid (TV film)
Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
2001 Loď snů - Bermudy (TV film)
Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Osobní trenér (TV film)
Wilder Kaiser - Der Wolf (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
Die Blauen und die grauen Tage (TV film)
Verlorene Kinder (TV film)
1999 Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
Voll auf der Kippe (TV film)
1998 Prodaná nevinnost (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 Familie zum Küssen, Eine (TV film)
1995 Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
1992 Chéri, mein Mann kommt! (TV film)
Schlafende Hunde (TV film)
1991 Für immer jung (TV film)
Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
1989 Karambolage (TV film)
1986 La chica que cayó del cielo
1977 Planübung (TV film)
Sweethearts, Die (TV film)
1976 Wir pfeifen auf den Gurkenkönig (TV film)

TV seriály

2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2006 Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1983 Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Tegtmeiers Reisen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace