foto

Nancy Kilgas

  • nar. 7.11.1930 (88 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Roztržená opona
1959 Curse of the Undead
1958 High School Hellcats
The Spider
1957 Funny Face
Loving You
Man of a Thousand Faces
1956 Shake, Rattle & Rock!
When Gangland Strikes
1955 Oklahoma
1954 Athena
Sedm nevěst pro sedm bratrů

TV seriály

1957 26 Men (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Dokumentární

1997 Sobbin' Women: The Making of 'Seven Brides for Seven Brothers' (TV film) - a.z.

TV pořady

1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace