foto

Ralf Weikinger

  • nar. 29.6.1955 (64 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)
1992 Neptun und Isolde (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
1989 Nekonečný příběh 2
1988 Magdalene
1986 Süchtig
1985 Tödlich gilt nicht (TV film)

TV seriály

2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Zásah (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1989 Der Fuchs (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky