foto

Charlie Musselwhite

  • nar. 31.1.1944 (77 let)
    Kosciusko, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hon na kance

Dokumentární

2015 American Epic (TV seriál)
2014 Take Me to the River
2007 Chasin' Gus' Ghost
1999 Searching for Jimi Hendrix (TV film)

Koncert

2018 Ben Harper & Charlie Musselwhite en concert à La Cigale (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Box Man, The

Dokumentární

2003 Long Gone

Host

TV pořady

2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky