Reklama

Reklama

The Late Late Show with James Corden

(pořad)
Talk-show
USA, 2015, 45 min

Účinkují:

James Corden, Tom Hanks, Mila Kunis, Patricia Arquette, Chris Pine, Simon Cowell, Billy Crystal, Will Ferrell, Chelsea Handler, Kevin Hart, Allison Janney (více)
(další profese)

Recenze (14)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

James Corden mě jako komik baví a díky jeho Late Late Show jsem se dostal k tomu, aby se podíval na Gavin & Stacey. Zvláštní jak ho jako osobnost úplně jinak berou lidi v Anglii a v USA. Mimochodem některá jeho videa jsou dokonalá a to hlavně díky jeho bezprostřednosti a nebojácnosti se ztrapnit. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Uletené ,bláznivé a za každú cenu usmievavé a snažiace sa byť vtipné. Proti Cordenovi nič nemám, ale často podľa mňa až príliš tlačí na pílu( menej je niekedy viac). Ako celok fajn, najmä čo sa týka rôznych prankov (napr. socha Beckhama) a bláznivých hier ala Pravda na nepríjemnú otázku alebo zožer červíky, surové býčie gule alebo iné šmakocinky (napr Schwarzenegger), či Rapové battly (napr. Samuel L Jackson) je asi momentálne najlepší. I keď tú hru, ktorú tu väčšina vyzdvihuje (Carpool Karaoke), ja naopak nemôžem vystáť a lezie mi na nervy... 70% ()

Reklama

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

James Corden je odporná a falešná lidská bytost což prokázal v minulosti mnohokrát. Kolik ptáků musel vykouřit aby dostal LateLate si ani nepředstavovat. Když nějaká hollywoodská osobnost mluví o tom jak jsou lidé v šoubyznysu falešní, odporní a mají dvě tváře. Corden je ultimátní zosobnění všeho falešného ve městě andělů. Je těžké nahradit osobnost jakou byl Craig Ferguson.....obzvláště když jste bezpáteřní falešná tlustá míca jako Corden. Příští rok končí....tak snad LateLate dostane jednou zase kvalitního moderátora ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Asi jediná talkshow, ktorú pravidelne sledujem. James Corden je neskutočný cvok, ktorý má zmysel pre humor mne najbližší. Scénky tu sú parádne a z nich vedie najviac asi Drop the Mic, tá je božská. Inak aj Carpool Karaoke je super nápad. Nechcem zrovnávať Cordena s Fergusonom, pretože obidvaja boli v podstate iný a James neskôr priniesol novší a sviežejší štýl. A je príjemné, že Late Late Show moderuje konečne niekto, kto má pod 40. :D ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Pro mě bezkonkurenčně nejzábavnější late show, která v současnosti běží. James Corden je boží, pohotový, sympatický a kombinuje britský a americký humor. Od autorů pořadu skvělé nápady typu "Carpool Karaoke", hra o tetování živě ve studiu, zpívající přání... Samozřejmě teď záleží, jak mu to dlouho vydrží, po jaké době se začne opakovat a sklouzne do takové té rutiny, kde předem můžete tušit, jak bude rozhovor probíhat. Toho se teď naštěstí bát nemusíte a každý rozhovor je originální, baví mě i ty s neznámými lidmi, i ty s mými neoblíbenými celebritami. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama