foto

Siegfried Walther

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vier Saiten (TV film)
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
2012 Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
2005 Kampl (TV film)
2002 Othello darf nicht platzen (TV film)
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
Happy Hour oder Glück und Glas (TV film)
1999 Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Fever
Liselotte (TV film)
1996 Potasch und Perlmutter (TV film)
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
1980 Keine Leiche ohne Lilli

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
Buschtrommeln (E01)
2014 Die Detektive (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky