foto

Al Garrett

  • nar. 21.12.1974 (45 let)
    Inglewood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hlas zlomeného srdce
Seasons of Gray
1997 Lost Highway
1995 Across the Moon

TV seriály

2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
The Lights in Carroll Park (S04E09)
1998 Policie New York (TV seriál)
A Box of Wendy (S05E12)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky