Reklama

Reklama

Každý den v akci

(seriál)
  • USA High Incident
všechny plakáty
USA, (1996–1997), 23 h 28 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Matt Craven, Cole Hauser, David Keith, Louis Mustillo, Matt Beck, Aunjanue Ellis-Taylor, Wendy Davis, Lindsay Frost, Blair Underwood, Lisa Vidal, Julio Oscar Mechoso, Dylan Bruno, Lucy Liu (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Každý den vyrážejí příslušníci policejního oddělení fiktivního kalifornského města El Camino do ulic, aby zde sváděli nekonečnou bitvu se zločinem. Nabízejí tak divákům jedinečnou možnost nahlédnout do běžného života mužů a žen v uniformách, jejichž práce zahrnuje vše od urovnávání domácích hádek, přes řešení dopravních přestupků, až po ochranu životů a majetku spořádaných občanů. (deepspace101)

(více)

Recenze (4)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů všech dob. Žádná přehnaná akce, pouze realistické podobenství takového úplně běžného policejního okrsku. Chvilkami máte silný pocit jakoby jste sledovali nějakou z Reality Show sestavenou s policejních záběrů. Epizodu po epizodě se seznamujete s hlavními hrdiny, prožíváte jejich starosti a to všechno až do posledního emotivně silného dílu. Takže pokud ortodoxně neprosazujete nutnost mega akce s výbuchy na každém kroku, tenhle seriál si zaslouží vaší pozornost. Dobře vykonaná práce. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Každý den v akci - to byl seriál jako žádný jiný předtím a žádný ani potom. Byl natočen velmi laskavě. Opravdu z toho seriálu jsem cítil lásku k danému povolání. Nebyl ani moc komerční, ani přeplácaný akcemi. Prostě doslova život poldy naživo. Hodně jsem si tento seriál zamiloval. Bohužel ani přes žádost fanoušků tento seriál nikdy nedošel pokračování :( ()

Reklama

Reklama