foto

Tracy Reed

  • nar. 28.10.1949 (70 let)
    Fort Benning, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Se strachem v zádech
1984 Sins of the Past (TV film)
1983 Just a Little More Love (TV film)
Kokain a modré oči (TV film)
1981 ...All the Marbles
Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
Terror Among Us (TV film)
1980 Turnover Smith (TV film)
1979 Women in White (TV film)
1978 Top Secret (TV film)
Train Ride to Hollywood
1977 Akce
1976 Mycí linka
No Way Back
1974 Aloha Means Goodbye (TV film)
The Take
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
1972 Trouble Man
1971 Incident in San Francisco (TV film)

TV seriály

1989 Dragnet (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pomalá smrt (S01E19)
Knight Rider (TV seriál)
Záchrana šampiona (S04E15)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál) - herec, a.z.
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Future Cop (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky