foto

Miko Mayama

  • nar. 15.8.1939 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Cage Without a Key (TV film)
1973 Amanda Fallon (TV film)
That Man Bolt
1970 Havajané
1969 Slepá ulička
1967 Válečný vůz
1966 Paradise, Hawaiian Style
Walk Don't Run
1965 Láska na třetí

TV seriály

1979 M*A*S*H (TV seriál)
Cena (S07E18)
1973 Kojak (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Příchuť zkázy (S01E23)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace