foto

Reid Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Paul je mrtvej
Rabbit
2017 The Spawning
2016 Fantastická zvířata a kde je najít

TV seriály

2019 Válka světů (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2012 Wolfblood (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bait & Switch (S02E03)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Romeo und Julia - Ballett von John Cranko nach William Shakespeare (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky