foto

Stefan de Walle

  • nar. 15.9.1965 (54 let)
    Den Haag, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dorst
Heer & Meester: de film (TV film)
Het leven is vurrukkulluk
2015 Hallo Bungalow
2014 Oorlogsgeheimen
2012 Doodslag
Maratón
Ztráta panenství Evy van End
2010 Majesteit
Píp!
2009 Het sinterklaasjournaal: de meezing moevie
Terug naar de kust
Witte vis (TV film)
2008 Hoe overleef ik...?
2007 Moordwijven
2006 Afblijven
Nejlepší sportovec století
2005 Offers (TV film)
2004 Pluk a kamion
2003 Boy Ecury
Kees de jongen
Verder dan de maan
2002 Pietje Bell
2001 De vriendschap
1995 A zase ti Špindírovi
Eenmaal geslagen, nooit meer bewogen

TV seriály

2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2013 Volgens Robert (TV seriál)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
Waltz (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1992 Sjans (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky