foto

Frank Lammers

  • nar. 10.4.1972 (47 let)
    Mierlo, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koekoek
2018 All You Need Is Love
D-Railed
2017 Rodinný hotel
2016 Deadweight
Divoká kočka
Sneekweek
2015 Admirál
J. Kessels
2014 In the Heart
2012 Maratón
2011 Býčí šíje
De president
Hříšní lidé města Oss
2010 Lex
New Kids Turbo
2008 Mafrika
2007 Nadine
2006 Eigenheimers (TV film)
Het woeden der gehele wereld
Night Run
Černá kniha
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
Flirt
Leef!
Ráj řízků
2004 Dajo
Het zuiden
Kazatel
Shouf shouf habibi!
2003 De passievrucht
Grimm
Het wonder van Maxima (TV film)
Polleke
2001 De grot
Ochtendzwemmers (TV film)
2000 De zwarte meteoor
Divoké mušle
1998 fl 19,99

TV seriály

2019 Grenslanders (TV seriál)
Undercover (TV seriál)
2017 De spa (TV seriál)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Toren C (TV seriál)
2006 Koppensnellers (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Dunya en Desie (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Schoon goed (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Ko, de boswachtershow (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky