foto

Frank Lammers

  • nar. 10.4.1972 (45 let)
    Mierlo, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hotel de grote L
2016 Deadweight
Divoká kočka
Sneekweek
2015 Admirál
J. Kessels
2014 In the Heart
2012 Maratón
2011 Býčí šíje
Hříšní lidé města Oss
President, De
2010 Lex
New Kids Turbo
2008 Mafrika
2007 Nadine
2006 Černá kniha
Eigenheimers (TV film)
Nachtrit
Woeden der gehele wereld, Het
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
Flirt
Leef!
Ráj řízků
2004 Kazatel
Shouf shouf habibi!
Zuiden, Het
2003 Grimm
Het wonder van Maxima (TV film)
Passievrucht, De
Polleke
2001 De grot
Ochtendzwemmers (TV film)
2000 Divoké mušle
Zwarte meteoor, De

TV seriály

2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Matrjoški II (TV seriál)
Toren C (TV seriál)
2006 Koppensnellers (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Enclave, De (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 All stars - De serie (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Ko, de boswachtershow (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace