foto

Marcin Janos Krawczyk

  • nar. 26.10.1978 (41 let)
    Tomaszów Lubelski, Lubelskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smoleńsk
2013 Tajemnica Westerplatte
2003 Počasí na zítra

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Fatalny przypadek (S12E06)
2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S11E10)
Episode 7 (S11E07)
Episode 6 (S11E06)
další epizody (4)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Wszystko, co mam (S01E08)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Za kulisami (S01E06)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelny upadek (S07E05)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
Niania (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Matka 24h

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2012 Matka 24h

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky