foto

G. Wood

  • nar. 31.12.1919
    Forrest City, Arkansas, USA
  • zem. 24.7.2000 (80 let)
    Macon, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Falešný svědek (TV film)
1984 Stahující se smyčka
1983 Skin of Our Teeth, The (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
Odborník na banky
1972 The Glass House (TV film)
1971 Harold a Maude
1970 Brewster McCloud
MASH

TV seriály

1972 M*A*S*H (TV seriál)
Henry, prosím, vraťse domu (S01E09)
Na trh (S01E02)
M*A*S*H - Úvodní epizoda (S01E01)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace