foto

Alf Beinell

  • nar. 1939
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Smrt v horách
Verloren!
2004 Auf Wolke 7
1998 Tři poštovní lupiči
1993 Moral (divadelní záznam)
1987 Mesto susreta Beograd (TV film)
1973 Gute Freunde (TV film)
1971 Kaiser Karls letzte Schlacht (TV film)
1966 Das Märchen (TV film)
Schöne Seelen (TV film)

TV seriály

2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky