foto

Gunther Gillian

  • nar. 9.12.1969 (49 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Go Paul
2016 Schweinskopf al dente
2015 Der Metzger und der Tote im Haifischbecken (TV film)
2013 München Mord – Wir sind die Neuen (TV film)
Planet USA
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume (TV film)
2010 Flirt (TV film)
Hotel snů: Chiang Mai (TV film)
Lilly Schönauer: Miluji cizince (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2009 Láska z Benátek (TV film)
2008 Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
2007 Big Ben - Vídeňská krev (TV film)
Duhový sen (TV film)
Fast ein Volltreffer (TV film)
Pan Haf
Pompeje: Zkáza (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
Tajemný poklad Tróje (TV film)
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
Klimt
Kouzlo Vánoc (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
2005 Agathe: Všechno nebo nic (TV film)
D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Tunel smrti (TV film)
Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
2003 Básník
Zwei Väter einer Tochter
2002 Mademoiselle Else (TV film)
2001 Hainburg - Je t'aime, gendarme
2000 Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1999 JETS - Život na hraně (TV film)
1997 Trickser (TV film)

TV seriály

2016 Dr. Klein (TV seriál)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2012 Schafkopf (TV seriál)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mythos Geschichte (TV seriál) - vyp.
Planet USA: The Making Of

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace