foto

Gunther Gillian

  • nar. 9.12.1969 (50 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Go Paul
2016 Schweinskopf al dente
2015 Der Metzger und der Tote im Haifischbecken (TV film)
Jakob
2013 Planet USA
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
2010 Flirt (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
2009 Láska z Benátek (TV film)
2008 Loď snů: Kilimandžáro, Maledivy a Indie (TV film)
2007 Duhový sen (TV film)
Fast ein Volltreffer (TV film)
Pan Haf
Pompeje: Zkáza (TV film)
Sladké pokušení (TV film)
Tajemný poklad Tróje (TV film)
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
Klimt
Kouzlo Vánoc (TV film)
Růže mezi trním (TV film)
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Tunel smrti (TV film)
Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
2003 Básník
Zwei Väter einer Tochter
2002 Mademoiselle Else (TV film)
2001 Hainburg - Je t'aime, gendarme
2000 Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1999 JETS - Život na hraně (TV film)
1997 Trickser (TV film)
1996 Alles Walzer

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Weihnachtswunder (E23)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
2015 Unter Gaunern (TV seriál)
2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Zahltag (S09E02)
2012 Schafkopf - A bissel was geht immer (TV seriál)
2011 Donna Leonová (TV seriál)
Das Mädchen seiner Träume (E17)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (E06)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Miluji cizince (E09)
Hotel snů (TV seriál)
Chiang Mai (E13)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vídeňská krev (S13E04)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mythos Geschichte (TV seriál) - vyp.
Planet USA: The Making Of

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky