foto

Herbert Prikopa

  • nar. 30.11.1935
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 8.12.2015 (80 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 F. Lehár: Veselá vdova (divadelní záznam)
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
1997 Sans cérémonie (TV film)
1994 Doktor Mesmer
1984 Poručík a jeho soudce (TV film)
1978 Der große Karpfen Ferdinand und andere Weihnachtsgeschichten (TV film)
Krejčík z Ulmu
Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1976 Sonntagsgeschichten (TV film)
1975 Bis zur bitteren Neige
1974 Das Land des Lächelns
1972 Galgentoni (TV film)
1971 Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1970 Leichte Kost am frühen Abend (TV film)
1969 Die ungarische Hochzeit (TV film)
1968 'S Wiesenhendl (TV film)
Bombenwalzer (TV film)
1967 Astoria (TV film)
Florentiner Hut, Ein (TV film)
Made in Austria
1966 Boccaccio (TV film)
1965 Das ist mein Wien
1964 Unsere tollen Tanten in der Südsee
1963 Das Hemd des Glücklichen (TV film)
Ein Dorf ohne Männer (TV film)
Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Der Hochzeitsgast (divadelní záznam)
Forever My Love - a.z.
Gasparone (TV film)
Kaiser Joseph und die Bahnwärterstochter (TV film)
Unter Wasser küßt man nicht
1960 Meine Nichte tut das nicht
1957 Die Lindenwirtin vom Donaustrand
Sissi, císařovnina osudová léta

TV seriály

2007 Oben ohne (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1978 Guglhupf (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Fritz Muliar Schau (TV seriál)
1970 G'schichten aus Wien (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)
1964 Das ist Stern schnuppe (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2006 Die Gesichter des Karl Farkas (TV film)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky