foto

Barbara Weber

  • nar. 2.8.1951 (68 let)
    Hall, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
In 3 Tagen bist du tot 2
2006 Oko medvěda
2005 Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
2002 Na plnej plyn
1994 Verkaufte Heimat - Teil 3 - Die Feuernacht (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 4 - Komplott (TV film)
1989 Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)
1985 Raffl

TV seriály

2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

1979 Das Veilchen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky