foto

Maciej Zakościelny

  • nar. 7.5.1980 (39 let)
    Stalowa Wola, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
Music, War and Love
2018 Dywizjon 303
2017 Po prostu przyjaźń
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2015 Noc plná zázraků 2
2008 Serce na dłoni
2007 Dlaczego nie!
Rembrandtova Noční hlídka
2006 Tylko mnie kochaj
2005 Solidarita, solidarita
2003 Staré báje vikingů
2002 Sfora: Bez litości

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (12)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (26)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2015 Strażacy (TV seriál)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
další epizody (12)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (12)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace