foto

Nikodem Rozbicki

  • nar. 4.6.1992 (27 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2018 Świtezianka
2017 Noc plná zázraků 3
2016 Kochaj
2015 Noc plná zázraků 2
Červený pavouk
2014 Slib
2012 Bejby Blues

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Jakby nie było jutra (S03E05)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Klub śpiących matek (E09)
Singielka (TV seriál)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Hallocinations

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Hallocinations

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Cool Plants - Cisza (hudební videoklip)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace