foto

Nikodem Rozbicki

  • nar. 4.6.1992 (28 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jak poślubić milionera?
Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2018 Dywizjon 303
Jako pes s kočkou
Świtezianka
2017 Noc plná zázraků 3
2016 Kochaj
2015 Noc plná zázraků 2
Červený pavouk
2014 Slib
2012 Bejby Blues

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Jakby nie było jutra (S03E05)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmiertelna fascynacja (S08E04)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Klub śpiących matek (E09)
Singielka (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Ból głowy (S07E03)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Oskarżony (S11E13)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Hallocinations

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Hallocinations

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Cool Plants - Cisza (hudební videoklip)