foto

Larry Udy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Dívka na rychlých kolech
Good Behavior (TV film)
2002 Vykoupení ducha
2000 Krokodýl
Nepolapitelný virus (TV film)
Večírek v Malibu
1996 Andělé naděje: Příběh Dorothy Day
1991 První na ráně
1990 Forgotten Heroes
1988 Štvanec
1985 Killzone

TV seriály

2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Kirstie (TV seriál)
Schoooled (TV seriál)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
To Friend a Predator (S01E08)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Yielding (S01E03)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Father Figure (S01E03)
2007 October Road (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Exit Strategy (S03E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1993 Strange But True? (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Svět hledá superhrdinu! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky