foto

Ely Henry

  • nar. 18.10.1991 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zeroes
2018 Yeti: Ledové dobrodružství
2016 Some Freaks
2014 Cabot College (TV film)
Výchovný poradce
2012 I, Martin Short, Goes Home (TV film)
2007 The Altar Boy Gang (TV film)
2005 Dvanáct do tuctu 2
2004 Protivný sprostý holky

TV seriály

2018 Chyťte ho! (TV seriál)
Pest Control (S02E02)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Justice League Action (TV seriál)
Roadies (TV seriál)
2015 Clipped (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Catch and Release (S03E08)
Victor Ha (S03E02)
2013 Twisted (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Apocalypse Meow (S02E21)
Go, Gamblers! (S02E20)
Body Talk (S02E12)
další epizody (4)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Unplugged (E08)
2011 Puberťáci (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
2007 Poslední novinky (TV seriál)
2006 Monster Warriors (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Roadies of the D

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky