foto

Norman Grabowski

  • nar. 5.2.1933
    Irvington, New Jersey, USA
  • zem. 12.10.2012 (79 let)
    Cassville, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Tajný závod
1978 Hooper
1975 W.W. and the Dixie Dancekings
Win, Place or Steal
1974 Herbie a stará dáma
Skleněné peklo
1973 Naked Ape, The
1972 Another Nice Mess
Oh, Nurse! (TV film)
1970 Zabriskie Point
1969 City Beneath the Sea (TV film)
1968 Blackbeard's Ghost
1967 Gnome-Mobile, The
The Happiest Millionaire
1966 Out of Sight
Za řekou je Texas
1965 Girl Happy
Seržant Deadhead
The Monkey's Uncle
1964 Elvis Presley: Roustabout
The Misadventures of Merlin Jones
1963 Flubberův potomek
The Wheeler Dealers
1962 The Chapman Report
1961 Honeymoon Machine, The
1960 College Confidential
Sex Kittens Go to College
1959 Big Operator, The
Girls Town
Night of the Quarter Moon
The Beat Generation
1958 Darby's Rangers
High School Confidential!
Mladí lvi
The Perfect Furlough
Torpedo Run

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1963 The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace