foto

Josh Berman

  • nar. 20.12.1969 (49 let)
    Los Angeles County, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Criminal Behavior (TV film)

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
The Perp Walk (E02)
Pilot (E01)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v dodávce (S06E08)
Zubař v potoce (S05E13)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noc v muzeu (S05E05)
Popelka v krabici (S04E19)
Sůl v ráně (S04E16)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavý v nádrži (S04E04)
Amatér v trávě (S03E14)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt koně (S03E03)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
Vlkodlaci (S06E11)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
Kousej mě (S06E03)
Chladivá vášeň (S05E23)
další epizody (5)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mea Culpa (S05E09)
Stará vražda (S05E04)
Povolené šrouby (S04E21)
další epizody (5)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný důkaz (S04E07)
Čelní náraz (S03E17)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Touha po krvi (S03E09)
Nehoda není náhoda (S02E21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Šok (S02E03)
Teorie chaosu (S02E02)
Slyšet ticho (S01E20)
další epizody (5)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Kdo jsi? (S01E06)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (10)
2014 V těle boubelky (TV seriál)
It Had to Be You (S06E13)
Hero (S06E12)
Afterlife (S06E11)
další epizody (13)
2013 V těle boubelky (TV seriál)
Jane's Secret Revealed (S05E13)
Guess Who's Coming? (S05E12)
One Shot (S05E11)
další epizody (13)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Jane's Getting Married (S04E13)
Pick's & Pakes (S04E12)
Family Matters (S04E11)
další epizody (13)
2011 V těle boubelky (TV seriál)
Change of Heart (S03E13)
Bride-a-Palooza (S03E12)
Ah, Men (S03E11)
další epizody (13)
2010 V těle boubelky (TV seriál)
Freeze the Day (S02E13)
Bad Girls (S02E12)
Good Grief (S02E11)
další epizody (13)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Grayson's Anatomy (S01E13)
Dead Model Walking (S01E12)
What If? (S01E11)
další epizody (13)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky