foto

Karl Künstler

  • nar. 13.2.1957 (64 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Brand
2010 Super plán (TV film)
2008 Falco
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Oko medvěda
2004 Silentium
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Poppitz
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
Wanted
1998 Helden in Tirol
1997 Kreuzfeuer (TV film)
Qualtingers Wien
Schwarzfahrer (TV film)
1994 71 fragmentů chronologie náhody
1993 Indien
Muttertag
1986 Müllers Büro

TV seriály

2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Disharmonie (E04)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Fremdnahtod (E08)
Notaufnahme (E07)
Vitasek? (TV seriál)
On the Road again (E02)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Nachts kaum Abkühlung (S04E06)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 11er Haus (TV seriál)
1955-60: Manderlradio (E01)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
Komisař Rex (TV seriál)
Zamilovaná do vraha (S08E11)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wasser predigen und Cognac trinken (S01E06)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Preis der Wahrheit (S02E11)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky