foto

Jason Cerbone

  • nar. 2.11.1977 (41 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Passaic
2009 Únos vlaku 1 2 3
2008 Monstrum
2005 Temné vody
2003 Hráči
2002 Papíroví vojáci
1989 Kolize
1988 Spike of Bensonhurst

TV seriály

2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Prosťáček (E07)
Špinaví poldové (TV seriál)
Good Cop, Bad Cop (S01E08)
Undiscovered Country (S01E07)
Power (TV seriál)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
2015 Power (TV seriál)
Consequences (S02E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Maternal Instincts (S17E06)
Community Policing (S17E05)
Prohnilá morálka (S16E13)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Who Are You? (S01E04)
Vzpomínky (TV seriál)
The Combination (S03E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Spálené mosty (S05E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Říjnové překvapení (S15E06)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Reputation (S14E01)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dva světy (S06E11)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Čím blíže (S01E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
48 hodin života (S04E04)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Všeobecný prospěch (S10E06)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Cold Front (S03E13)
Transformed (S03E10)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Noční výlet (S03E11)
další epizody (11)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2009 Waiting for... Budd

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace