foto

Shepherd Sanders

  • nar. 31.12.1927
    Chicagou, Illinois, USA
  • zem. 14.9.2016 (88 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Thou Shalt Not Kill (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
Baltimorský zázrak
1979 Like Normal People (TV film)
Rocky II
1977 Joyride to Nowhere
1975 Útěk na čarodějnou horu
1970 Kellyho hrdinové
1968 Sol Madrid
1966 Strážní loď Sand Pebbles
1961 You Have to Run Fast
1960 Three Came to Kill
Twelve Hours to Kill
Vice Raid

TV seriály

1987 Werewolf (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Matilda (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Green Hornet (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace