foto

Fay DeWitt

  • nar. 4.12.1934 (84 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juke Box Hero
North Blvd
2017 Dr. Brinks & Dr. Brinks
2016 Lookin' Up
The Last Heist
2015 Circle
Moments of Clarity
2012 Love or Whatever
1999 Ztracený a nalezený
1982 Comic Book Kids, The
1978 Harper Valley P.T.A.
Rabbit Test
1975 Kitty Can't Help It
Úsměv
1971 How to Frame a Figg
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 The Reluctant Astronaut
1965 Cesta do Švédska
1964 Patsy

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
243 (S01E05)
2017 Tým Škorpion (TV seriál)
Crime Every Mountain (S04E10)
2016 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Why Is Josh’s Ex-Girlfriend Eating Carbs? (S02E05)
Profesionální lháři (TV seriál)
Není to snadné (S05E10)
2012 Sketchy (TV seriál)
The Soul Man (TV seriál)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2010 Kancl (TV seriál)
The Cover-Up (S06E24)
2008 Dr. House (TV seriál)
Nikdo se nemění (S04E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a zázrak (S07E09)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt řeholnice (S04E04)
1986 Designing Women (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
To Tell the Truth (S01E07)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1960 The Comedy Spot (TV seriál)
1956 The NBC Comedy Hour (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2008 Man of a Thousand Faces

Host

TV pořady

1972 ABC Comedy Hour, The (TV pořad)
1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1953 The George Jessel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace