foto

Carlos McCullers II

  • nar. Harlem, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sammyho dobrodružství 2
2010 Sammyho dobrodružství 3D
2009 Aussie and Ted's Great Adventure
Relative Stranger (TV film)
2008 Život je stres
2006 Other Mall, The (TV film)

TV seriály

2012 Level Up (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Veselá školička (S10E18)
2011 Cleveland show (TV seriál)
Yemen Party (S03E05)
BFFs (S03E01)
Agentura Jasno (TV seriál)
The Amazing Psych-Man & Tap Man, Issue No. 2 (S06E04)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Hrůza na vlastní oči (S05E11)
Shawn verze 2.0 (S05E08)
Příběh z trajektu (S05E07)
další epizody (8)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Co přinese pravda (S02E02)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vlkodlak (S04E08)
Ďábel se skrývá v dívčím pokoji (S04E04)
Úterý sedmnáctého (S03E15)
další epizody (4)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Bruslařské závody (S03E07)
Možná až do krve (S03E06)
Vražda v tajném klubu (S02E14)
další epizody (4)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Lovci odměn (S02E09)
Maso je vražda, ale vražda je taky vražda (S02E06)
další epizody (7)
2005 Invaze (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 3-Minute Game Show (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace