foto

El Hedi ben Salem

  • nar. 1935
  • zem. 1982
    Nîmes, Gard, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
2007 Quand la peur dévore l'âme
1975 Pěstní právo svobody
Wie ein Vogel auf dem Draht (TV film)
1974 Martha (TV film)
Strach jíst duše
1973 Něžnost vlků
Svět na drátě (TV film)
Wildwechsel (TV film)
1971 Obchodník se zeleninou

TV seriály

1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder - a.z.
2011 Jannat 'Ali - a.z.
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace