foto

Brigitte Mira

  • nar. 20.4.1910
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 8.3.2005 (94 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Vetter aus Dingsda (divadelní záznam)
2007 Quand la peur dévore l'âme
2002 Angst isst Seele auf
2001 Aszendent Liebe (TV film)
2000 Ein lasterhaftes Pärchen (TV film)
1996 Das Süße der Fremden (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1994 Cafe Scandal (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
Klippen des Todes (TV film)
Spur führt ins Verderben, Die (TV film)
1992 Geheimakte Lenz (TV film)
1991 Eine Dame mit Herz, teils bitter, teils süß (TV film)
Gesucht wird Ricki Forster (TV film)
Mörderische Entscheidung (TV film)
1988 Im Schatten der Angst (TV film)
Tod auf der Spur, Dem (TV film)
Trouble im Penthouse (TV film)
1986 La Forêt noire
Tödliche Liebe (TV film)
Vicky und Nicky (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Die Spur der anderen (TV film)
Einmal Ku'damm und zurück
Schwarzer Lohn und weiße Weste
1984 Sigi, der Straßenfeger
1983 Das Traumschiff - Das Kleid/Der Simulant/Kilimandscharo (TV film)
Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
Die wilden Fünfziger
Kein Reihenhaus für Robin Hood (TV film)
1982 Ab in den Süden (TV film)
Drei gegen Hollywood
Kamikaze 1989
Leben im Winter (TV film)
Murmel, Die (TV film)
Wasser für die Blumen (TV film)
Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1981 Lili Marleen
Po půlnoci
Primel macht ihr Haus verrückt
Und ab geht die Post (TV film)
1980 Fabian
Leute wie du und ich (TV film)
Wer anderen eine Grube gräbt (TV film)
1979 Nachbarn und andere nette Menschen (TV film)
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
Frau gegenüber, Die
Großstadt-Minaturen: Geschichten zwischen Kiez und Ku'damm (TV film)
Unsere kleine Welt (TV film)
Wann heiraten Sie meine Frau? (divadelní záznam)
1977 Adolf und Marlene
Liebe das Leben, lebe das Lieben
1976 Anita Drogemöller und die Ruhe an der Ruhr
I ve smrti sami
Sousto pro satana
Čínská ruleta
1975 Cesta matky Küsterové do nebe
Der Geheimnisträger
Hurra - ein Junge (TV film)
Pěstní právo svobody
Strach před strachem (TV film)
Wie ein Vogel auf dem Draht (TV film)
1974 1 Berlin-Harlem
Každý pro sebe a bůh proti všem
Loriots Telecabinet (TV film)
Strach jíst duše
1973 Ein Abend mit O.E. Hasse (TV film)
Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Něžnost vlků
1972 Der Fall Opa (TV film)
Hofball bei Zille - Musikalisches Spiel im Berliner 'Milljöh' (TV film)
1971 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die Computer-Show (TV film)
Dreißig Silberlinge (TV film)
Wir hau'n den Hauswirt in die Pfanne
Zwanzig Mädchen und ein Pauker: Heute steht die Penne kopf
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
1969 Zauber der Melodie (TV film)
1968 Der Partyphotograph
Im Ballhaus wird geschwoft (TV film)
1967 Die Lästigen (TV film)
Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen (TV film)
Wer schmeißt denn da mit Lehm? (TV film)
1966 100 Jahre Kurfürstendamm (TV film)
Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Wie lernt man Reisen? (TV film)
1965 Annie Get Your Gun (TV film)
Mrs. Cheney's Ende (TV film)
1964 Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
1963 Berlin - Melodie (TV film)
Die Belagerung der Josephine (TV film)
Feuerwerk (TV film)
1962 Bubusch (TV film)
Ich kann nicht länger schweigen
So toll wie anno dazumal
1961 Berliner Bilderbogen (TV film)
Marquise von Arcis, Die (TV film)
Rückblende, Die (TV film)
Wie einst im Mai (TV film)
1960 Der Prozeß Mary Dugan (TV film)
Der Vetter aus Dingsda (TV film)
Im Namen einer Mutter
1959 Die Liebe des Jahres (TV film)
Drei Orangen (TV film)
Du bist wunderbar
1958 ...und abends in die Scala
Der Stern von Santa Clara
So ein Millionär hat's schwer
Wehe, wenn sie losgelassen
1953 Budenzauber (TV film)
Selbst ist der Mann (TV film)
Was nicht im Baedecker steht: Bitte, einsteigen zu Käses Rundfahrt! (TV film)
1948 Berliner Ballade

TV seriály

1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Alles Glück dieser Erde (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
Café Skandal (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
1989 Spreepiraten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Unternehmen Koepenick (TV seriál)
Unternehmen Köpenick (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
Wenn die Liebe hinfällt (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1973 Sechs unter Millionen (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Semesterferien (TV seriál)
1965 Unser Pauker (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)
1962 Jedermannstraße 11 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Fassbinder - a.z.
2000 Für mich gab's nur noch Fassbinder

Host

TV pořady

2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
2000 Forever Young - Brigitte Mira (TV pořad)
1979 Locker vom Hocker (TV pořad)
1971 Tanz-Café (TV pořad)
1967 Der gemütliche Samstagabend (TV pořad)
1964 Wie es euch gefiel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace