foto

Laurie Mitchell

  • nar. 14.7.1928
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.9.2018 (90 let)
    Perris, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Memories from the Sweet Sue's
1986 Horrible Horror - a.z.
1969 The Girl Who Knew Too Much
1966 Prokristapána
1965 Runaway Girl
1963 A New Kind of Love
Gunfight at Comanche Creek
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1960 Hell Bent for Leather
1959 Někdo to rád horké
1958 Attack of the Puppet People
Queen of Outer Space
Raketa na Měsíc
The Female Animal
1957 Calypso Joe
Příběh Helen Morganové
The Garment Jungle
The Oklahoman
1956 Fighting Trouble
Girls in Prison
1955 The Rawhide Years
Women's Prison
1954 20 000 mil pod mořem

TV seriály

1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
Lurch, the Teenage Idol (S01E33)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace