foto

Stanislav Kubiš

  • nar. 20.3.1934
    Hurbanovce, Slovensko, Československo
  • zem. 12.1.1980 (45 let)
    Prešov, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Nevera po slovensky
1977 V metelici času (TV film)
1965 Obchod na korze
1964 Cena ticha (TV film)
1962 Horoucí srdce

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace