foto

Anton Šulík st.

  • nar. 27.3.1931
    Ružomberok, Slovensko, Československo
  • zem. 11.1.1999 (67 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Je třeba zabít Sekala
1997 Orbis Pictus
1996 Ženský vtip (TV film)
1995 Lúpež dejín (TV film)
Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 Spoveď (TV film)
1992 Všechno co mám rád
1991 Mário, zapískaj...! (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1990 Šípková Růženka
1989 Hlavne, keď sa radi máme (TV film)
Kamene (TV film)
Novinári (TV film)
Prstienky z kukučiny (TV film)
Právo na minulosť
Rabaka
V meste plnom dáždnikov
1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Tvár v rose (TV film)
Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Cena odvahy
Dráma (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Kára plná bolesti
Přitažlivost výšky (TV film)
Skon Paľa Ročku (TV film)
1984 Ako premôcť vodníka (TV film)
Cesta životom (TV film)
Komisár Erno (TV film)
Neodchádzaj nocou letnou
Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
V bludisku pamäti
Črepy prinášajú šťastie (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
Návraty (TV film)
Rozhovor (studentský film)
1982 Barbora (TV film)
Explózia (TV film)
Les (divadelní záznam)
Na konci diaľnice
Pavilón šeliem
Sůl nad zlato
Tušenie
Vlci (TV film)
Živý sen (TV film)
1981 Otec
Vták nociar
1980 Demokrati
Nevera po slovensky
Nevěsta k zulíbání
O dievčine Rozprávočke (TV film)
Otec ma zderie tak, či tak
Pomocník (TV film)
Pomsta mŕtvych rýb
1979 Blízke diaľavy
Postav dom, zasaď strom
Smrť chodí po horách (TV film)
Tuctové dievča (TV film)
1978 Kocúrkovo (divadelní záznam)
Kristína (TV film)
Magduška (TV film)
Zlaté časy
Ľudská láska (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Penelopa
Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
Štipku soli (TV film)
1976 Jeden stříbrný
Keby som mal dievča
Koža (TV film)
1975 Chlapské leto (TV film)
Horúčka
Hra o česť (TV film)
Čenkovej deti (TV film)
1974 Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
Roztancované kráľovstvo (TV film)
1973 Dolina
Zlatý chlapec (TV film)
1972 Letokruhy
Temné pramene (TV film)
1971 Keby som mal pušku
1970 Rómeo a Júlia (divadelní záznam)
1968 Februárová noc (TV film)
1965 Mŕtvi nespievajú (TV film)

TV seriály

2000 Ako divé husi (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
1980 Moje kone vrané (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Afanázia (E10)

Dokumentární

1972 Predstavenie (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace