foto

Markus Pfeiffer

  • nar. 1967
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Oskar - Gehen, wenn's am schönsten ist
2007 Tatort - Engel der Nacht (TV film)
2002 2 Fläschchen
2001 Shadowman (studentský film)
1999 Wolken über dem Paradies
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Tot auf Halde (TV film)

TV seriály

2018 Beck is back! (TV seriál)
2017 Génius (TV seriál)
2002 Die Couch-Cowboys (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Jede Menge Leben (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace