foto

Idwig Stéphane

  • nar. 20.1.1944 (75 let)
    Elsene, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jeden zůstává, druhý odchází
Pátek anebo jiný den
2004 Voyageur sans bagage, Le (TV film)
2003 Madame Doubtfire (TV film)
Saint-Germain ou La négociation (TV film)
2002 Motýl
2001 Nana (TV film)
Pauline a Paulette
Un jeu d'enfants
2000 Juste une question d'amour (TV film)
Král tančí
1999 Tôt ou tard
1998 Lekce z lásky (TV film)
1997 Le Dernier été (TV film)
1996 Coeur de cible (TV film)
Faisons un ręve (TV film)
1995 Bůh, milenec mé matky a uzenářův syn
Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)
1992 Daens
1982 Meurtres à domicile
1981 Brugge, die stille
1979 Mijn vriend
1976 Pallieter
1973 Le conscrit
Manalive

TV seriály

2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Poslední hon (E07)
1999 Justice (TV seriál)
1998 Deux flics (TV seriál)
1997 Daleká Indočína (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Le R.I.F. (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace