foto

Itziar Ituño

  • nar. 18.6.1974 (45 let)
    Basauri, País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El silencio de la ciudad blanca
2017 Errementari
For the Good Times
2016 Igelak
2015 Un otoño sin Berlín
2014 El Buen Mal
Květiny
Lasa y Zabala
2010 Izarren argia
2004 Agujeros en el cielo
2003 Final de la noche, El

TV seriály

2019 Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Na nic (S03E08)
Rychlé uvolnění (S03E07)
Nepodstatné záležitosti (S03E06)
další epizody (8)
2017 La casa de papel (Antena 3 version) (TV seriál)
Bella ciao (S02E06)
A contrarreloj (S02E05)
¿Qué hemos hecho? (S02E04)
další epizody (15)
Papírový dům (Netflix verze) (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (22)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1994 Goenkale (TV seriál)

Dokumentární

2018 Basque Selfie