Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná dojička úspěchu Papírového domu, která nepřináší nic nového ale v rámci 8 dílů, dokáže zabavit a fandové se znovu setkávají se svými oblíbenými postavami. Jako seriálový heist už bohužel slabší, protože samotná velkolepá loupež je odbytá a vše je soustředěno primárně na útěk a budování romantických vztahů mezi postavami. S napínavého seriálu se tak v posledních částech stává regulérní telenovela, která je občas narušena nějakou akcí, která se dořeší ani ne tak důvtipem postav, jako scénáristickými berličkami. Pořád je ale Berlín slušným doplňkem, jen se obávám těžby dalších postav a že jich nebylo málo. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Silvestra na jeden zátah. Kvalit Papírového domu to nedosahuje, hodně keců o lásce, všichni někoho milují, j eto úplně něco jiného, ale pěkné, líbilo se moc. Nemám rád, když se se staršími herci natočí prequel to samé jako Orphan 2, navíc, jak mu můžou říkat Berlin, když přezdívka vznikla později v Papírovém domě od profesůrka, který celou bandu pojmenoval podle hlavních měst? ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tak toto velmi zklamalo... Jakýsi asympatický slizoun s několika obvykle připitomělými postavami cosi kradou. Nic moc, hafo pitomých keců, ale budiž. Tohle ale zabere jen tak 20% stopáže. Do zbylých 80% je normálně natvrdo vecpaná pitomá, odpuzující romantická vztahová vykecávačka jako z nějaké debilní láskou prolezlé telenovely. Hrozné. Na hranici odpadu, skoro celé na přetočení. Ani jeden celovečerák by z toho nebyl dobrý. ⬇️ 10% ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Pokud od Berlína nebude očekávat další Papírový dům, máte vyhráno a s největší pravděpodobností si tenhle spin-off užijete. Celé to stojí na bezkonkurenčně nejcharismatičtější postavě z La Casy, což byl skvělý tah, protože seriál o Berlínovi je něco jako takový můj malý splněný sen, navíc se povedla i parta okolo něj, která je sympatická a dostává svůj náležitý prostor a v neposlední řadě potěší i návraty několika známých postav. Co se týče pařížské loupeže, tak ta je opět parádně propracovaná a highlightem se stává bezkonkurenční Samantha Siquieros, do které se zamiloval při sledování nejeden muž. Chci okamžitě druhou sérii ! :-) 1. série - /80%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V 27. minutě je zmíněn Harry Potter ze stejnojmenné filmové série. (Zix.)

Reklama

Reklama