foto

Jošino Kimura

  • nar. 10.4.1976 (44 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Damašie no kiba
2019 Eiga Jókai gakuen Y: Neko wa hero ni nareru ka
Kioku ni gozaimasen!
2018 Papa wa warumono champion
2017 Džimi ni sugoi! DX (TV film)
2016 Boku no inoči (TV film)
Fukuda Kazuko Seikei Tobo 15-nen (TV film)
Ija na onna
2015 Hošigaoka Wonderland
2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
Hot Road
Kiri no Hata (TV film)
2013 Aibó series: X Day
SRO: Keišičó kóiki sósa sen'nin tokubecu čósašicu (TV film)
2011 Majutsu wa Sasayaku (TV film)
2010 Kingu gemu
Kokuhaku
Onna Keiji Otomichi Takako ~ Kogoeru Kiba (TV film)
2009 Ani kaeru (TV film)
Dare mo mamotte kurenai
Daremo Mamorenai (TV film)
Kirâ vâjinrôdo
2008 Aibó: Gekidžóban
Džiročó sangokuši
Orochi
Slepota
Sora e: Sukui no tsubasa resukyû uingusu
Ten to Chi to
Zenzen daidžóbu
2007 Densen uta
Dream Cruise
Nemilosrdný střelec
Serendip no Kiseki (TV film)
Sláva filmovému tvůrci!
Teresa Teng Monogatari (TV film)
2006 Bakkudansázu!
Last Summer Vacation (TV film)
Sakuran
2005 Ichigo no kakera
Jiyû ren'ai (TV film)
Nezu no ban
Semišigure
Sokoku (TV film)
Taika no kaišin (TV film)
2003 Ašura no gotoku
Fune o oritara kanodžo no šima
2002 Mohóhan
2001 Hashire! Ichiro
2000 Isola: tadžú džinkaku šódžo
1997 Šicurakuen

TV seriály

2020 Alive: Gan senmon'i no karute (TV seriál)
Koi suru hahatači (TV seriál)
2019 Gosaigjó (TV seriál)
Hijokko 2 (TV seriál)
2018 Miss Devil (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Asa ga kita (TV seriál)
2014 First Class 2 (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Zainin no Uso (TV seriál)
2013 Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Hacukoi (TV seriál)
Iki mo dekinai nacu (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
2010 Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2009 Happy Birthday (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dream Cruise (S02E13)
2006 PS Rashoumon (TV seriál)
Rondo (TV seriál)
2005 Kaze no Haruka (TV seriál)
Koi ni očitara (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
Tenka (TV seriál)
2003 Et Alors (TV seriál)
Nikoniko nikki (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Gôruden bouru (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Remote (TV seriál)
Rimōto (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
Jome wa micuboši (TV seriál)
2000 Koi no Kamisama (TV seriál)
Love Complex (TV seriál)
1999 Over Time (TV seriál)
Perfect Love (TV seriál)
1998 Seikimatsu no uta (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Cuki no kagajaku joru dakara (TV seriál)
Risou no Joushi (TV seriál)
1996 Ginrou Kaiki File (TV seriál)
Kjósókjoku (TV seriál)
Šóta no suši (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky