foto

John Rice

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Angry Birds ve filmu 2
2016 The Early Hatchling Gets the Worm
2005 Šťastný skřítek

TV seriály

2014 Rick a Morty (TV seriál)
Something Ricked This Way Comes (S01E09)
2013 Rick a Morty (TV seriál)
Anatomy Park (S01E03)
Lawnmower Dog (S01E02)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Mutiny on the Windbreaker (S03E04)
2010 Neighbors from Hell (TV seriál)
2009 The Goode Family (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hilloween (S02E04)
Keeping Up with Our Joneses (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace