foto

Robert Nickisch

  • nar. 22.11.1982 (36 let)
    Weimar, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mute
2017 Lene Leibhaftig
Meine Bäckerblume
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
Strassenkaiser
2016 Die Hannas
God
Nejkrásnější den
2015 Männer, Möpse und Motoren (studentský film)
2013 Philanthrop (studentský film)
Planet Erde soll brennen
2009 Souvenirs (studentský film)
2008 Finderlohn
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)

TV seriály

2013 Bild mit Ton (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky