foto

Jacqueline Svilarov

  • nar. 13.11.1975 (43 let)
    Neustrelit, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lindenstraße: Terror (studentský film)
2006 Lindenstraße: Finstere Weihnacht (studentský film)
2004 Tanzmäuse (studentský film)
2002 Voll korrekte Jungs (TV film)
2001 Es muss Liebe sein (TV film)

TV seriály

2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zeit der Wahrheit (S10E16)
2001 Boegers, Die (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1989 Familie Maxie Moritz (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky