foto

Bernie Ecclestone

  • nar. 28.10.1930 (88 let)
    Bungay, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 The Emperor's New Clothes - a.z.
2013 Zlatý věk formule 1
2011 Murray Walker: Life in the Fast Lane (TV film)
Zeit.geschichte (TV seriál) - a.z.
2010 Senna
2004 Monako - závod králů (TV film)
1953 Panorama (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2009 Formula 1: BBC Sport (TV pořad)
2006 Kész Átverés Show (TV pořad)
2002 Top Gear 2010 (TV pořad)
1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1975 Sport am Montag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace