foto

Clegg Hoyt

  • nar. 10.12.1910
    Norwalk, Connecticut, USA
  • zem. 6.10.1967 (56 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Return of the Gunfighter
Rození smolaři
The Love-Ins
V žáru noci
1966 Chamber of Horrors
Swinger, The
1965 Velké závody
1964 Hrdinové bez kalhot
1963 Flubberův potomek
Johnny Cool
1962 13 West Street
Incident in an Alley
Kouzlo norkové kožešiny
Okamžik rozhodnutí
Paradise Alley
1961 The Outsider
The Young Savages
1960 Cimarron
Gangster Story
1959 Al Capone
1958 Damn Citizen
Gun Fever
1957 Rock All Night
The Restless Breed
The True Story of Jesse James
The Unholy Wife
1956 Fighting Trouble
Mohawk
Rumble on the Docks
Santiago
The Brass Legend
1955 Jail Busters

TV seriály

1966 Star Trek (TV seriál) - a.z.
The Monkees (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1954 The Jimmy Durante Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace