foto

Joe Miksak

  • nar. 16.4.1913
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 17.7.2004 (91 let)
    Mendocino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Tucker: Člověk a jeho sen
1985 Hard Traveling
1981 Bitter Harvest (TV film)
Princess and the Cabbie, The (TV film)
1979 Útěk z Alcatrazu
1973 Americké graffiti
Magnum Force
1972 Kandidát
People, The (TV film)
1970 Riverrun
1957 Přítel Joey
1952 Odstřelovač

TV seriály

1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Captain Z-Ro (TV seriál)
1954 New Adventures of China Smith, The (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky