foto

Rob Cairns

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Wished
2014 Loupež století
2005 Větší než nebe
2002 Eastwick (TV film)
Super Santa in South Pole Joe (TV film)
1992 I'll Love You Forever... Tonight

TV seriály

2019 Love, Death & Robots (TV seriál)
Lucky 13 (E13)
Helping Hand (E11)
When The Yogurt Took Over (E06)
další epizody (7)
2014 Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)
Boxed In (S03E13)
další epizody (15)
2013 Dallas (TV seriál)
Legacies (S02E15)
Guilt by Association (S02E14)
Love & Family (S02E13)
další epizody (15)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
No Good Deed (S01E08)
další epizody (10)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
2004 Cracking Up (TV seriál)
2003 The Bachelorette (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
1998 Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)

Dokumentární

2008 Veterinární policie: Filadelfie (TV seriál)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
I Love the '80s Strikes Back (TV seriál)

TV pořady

2003 Vítejte doma! (TV pořad)
2002 Bachelor, The (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace