foto

Candy Ann Brown

  • nar. 19.8.1958 (60 let)
    San Rafael, Marin County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 One Who Loves You, The
2007 Paroled
2001 Ali
Tvrďák
1997 Hlídač mrtvých
1992 Zebří hlava
1991 Vzpomínka na vraždu (TV film)
1985 Dokonalí
Ztraceni v Americe
1984 Rose Petal Place (TV film)
1981 Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
1980 Dallas Cowboys Cheerleaders II (TV film)
Podporujte akademii
Tlukot srdce

TV seriály

2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Obojek smrti (S01E02)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Familia (S01E04)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Lamb to the Slaughter (S03E24)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
High Impact (S01E04)
Policie New York (TV seriál)
Unembraceable You (S04E08)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Up on the Roof (S01E12)
1992 Batman (TV seriál)
Bob (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 New Attitude (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Men (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Roller Girls, The (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2008 Every Little Step

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace